Rüyada telefonun çizildiğini görmek

Rüyada telefonun çizildiğini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada telefonun çizildiğini gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, husumetlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla çizilmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada çizilmiş araba görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Rüyada çizilmiş tencere görmek para biriktirebileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments