Rüyada arabanın çizildiğini görmek

Rüyada arabanın çizildiğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sağlığını geri kazanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada arabanın çizildiğini gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizilmiş tencere görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işarettir.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine inanılır.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek günah işleyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments