Rüyada çizilmiş tencere görmek

Rüyada çizilmiş tencere görmek şifaya kavuşacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada çizilmiş tencere gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Rüyada çizilmiş tencere görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Rüyada bıçakla çizilmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada elinin çizildiğini görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hak yolunu tutacağına işaret eder.

Rüyada çizilmiş araba görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet eder.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret etmektedir.

Rüyada yüzü çizilmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, söylediklerinin çıkacağına işarettir.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments