Rüyada kollarının çizildiğini görmek

Rüyada kollarının çizildiğini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, güveninin artacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kollarının çizildiğini gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sağlığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada çizilmiş araba görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet eder.

Rüyada elinin çizildiğini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hatalarını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla çizilmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments