Rüyada telefonda konuşamamak

Rüyada telefonda konuşamamak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Rüyada telefonda konuşamamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek ölümcül hastalıklara işaret, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda konuşamamak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, aradaki buzları eriteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konu mak hem de sevdiklerinin olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments