Rüyada telefonla konu mak

Rüyada telefonla konu mak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kudret ve destek olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla konu mak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada telefonda konuşamamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, böylece yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments