Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek işte de mutlu olunacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili telefonda konusmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek kötü günlerin biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek ekmeğine leke süreceğine, insanları kıracağına, üzeceğine delalet eder.

Rüyada telefonla konu mak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments