Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada sevgili telefonda konusmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, fakirlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda konuşamamak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalettir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek sağlığının geri geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments