Rüyada telefon konuştuğunu görmek

Rüyada telefon konuştuğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon konuştuğunu gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Rüyada telefon konuşması dinlemek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevgili telefonda konusmak isteklerinize kavuşacağınıza, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşamamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek helal rızka kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments