Rüyada tekme atmak

Rüyada tekme atmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, hileye, fesada bulaşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Rüyada tekme atmak gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçan tekme atmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada ekmeğe tekme atmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada adama tekme atmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekme atmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe tekme atmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, rahat erileceğine yorulur.

Rüyada yılana tekme atmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine tekme atmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments