Rüyada uçan tekme atmak

Rüyada uçan tekme atmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçan tekme atmak gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada uçan tekme atmak çok daha büyük adımların atılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Rüyada yılana tekme atmak sorunların ve engellerin biteceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak eve huzur dolacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işarettir.

Rüyada domuza tekme atmak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada köpeğe tekme atmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adama tekme atmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya tekme atmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye tekme atmak hakkını savunamayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments