Rüyada birisine tekme atmak

Rüyada birisine tekme atmak hastalıklarının son bulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, kurulu düzeni olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, musibetlerin yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada birisine tekme atmak gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada arabaya tekme atmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet eder.

Rüyada birine tekme atmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Rüyada adama tekme atmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada köpeğe tekme atmak güzel bir evliliğe, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yılana tekme atmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada babaya tekme atmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediye tekme atmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada anneye tekme atmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments