Rüyada ekmeğe tekme atmak

Rüyada ekmeğe tekme atmak aydınlanacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada ekmeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada ekmeğe tekme atmak allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aksiliklerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada taşa tekme atmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada köpeğe tekme atmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada adama tekme atmak kolaylıklarla karşılaşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada birine tekme atmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabaya tekme atmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada uçan tekme atmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, az maliyetle ticarete atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments