Rüyada yılana tekme atmak

Rüyada yılana tekme atmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana tekme atmak gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Rüyada yılana tekme atmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğe tekme atmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına rivayet eder.

Rüyada fareye tekme atmak çok büyük özgüven kazanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada köpeğe tekme atmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçan tekme atmak güzel haberler alacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak dünya malına kavuşulacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada adama tekme atmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet eder.

Rüyada domuza tekme atmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet demir

Rüyamda yılanın üzerime hızlıca geldiğini gördüm tam bana saldıracağı anda tekme savurdum