Rüyada adama tekme atmak

Rüyada adama tekme atmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada adama tekme atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada adama tekme atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya tekme atmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birisine tekme atmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada tekme atmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada anneye tekme atmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabaya tekme atmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada kediye tekme atmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana tekme atmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments