Rüyada taziye kabul etmek

Rüyada taziye kabul etmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada taziye kabul etmek gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada taziye kabul etmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada taziye evinde olmak hayırlı kararlar verileceğine, mal mülk kazanacağına alamet eder.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek donanımlı kılacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde taziye görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulur.

Rüyada taziye yemeği vermek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada taziye yemeği görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taziye çadırı görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments