Rüyada evinde taziye görmek

Rüyada evinde taziye görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, aile saadetinin de artacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde taziye gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada evinde taziye görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Rüyada taziye evinde olmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Rüyada taziye evinde yemek yemek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada taziye evine gitmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taziye yemeği görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işarettir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taziye evi görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments