Rüyada taziyeye gelenleri görmek

Rüyada taziyeye gelenleri görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına yorulur.

Rüyada taziyeye gelenleri gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada taziye evi görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye yemeği görmek malının da hiç olacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada taziye vermek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada taziye yemeği vermek kazancının yerine gelmesine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada taziye evinde olmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada kendi taziyesini görmek güçten ve takatten düşeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments