Rüyada taziye çadırı görmek

Rüyada taziye çadırı görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada taziye çadırı gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada taziye çadırı görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taziye evine gitmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada kalabalık taziye görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada taziye evinde yemek yemek geleceğin güzelliklerle dolacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet eder.

Rüyada taziye kabul etmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulur.

Rüyada evinde taziye görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada taziyeye gitmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments