Rüyada taziye yemeği görmek

Rüyada taziye yemeği görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada taziye yemeği gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada taziye evinde yemek yemek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada taziye yemeği vermek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada taziye yemeği görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Rüyada taziye evine gitmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada taziye vermek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada taziye evi görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments