Rüyada tavuk yumurtası görmek

Rüyada tavuk yumurtası görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, allah katında günahlarının affolacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Rüyada tavuk altından yumurta almak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurta görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments