Rüyada yumurta ve tavuk görmek

Rüyada yumurta ve tavuk görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta ve tavuk gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yumurta tavuk görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek zenginlik kazanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments