Rüyada tavuk ve yumurta görmek

Rüyada tavuk ve yumurta görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurta toplamak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments