Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek bir takım sorunlar çıkacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, maddi gücünün artacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, duraklama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada kümesde tavuk görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, üzüntü yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk ve kümes görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulur.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk kümesi görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments