Rüyada tavuk pisliğine basmak

Rüyada tavuk pisliğine basmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işarettir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada at pisliğine basmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kedi pisliğine basmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliğe basmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğine basmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kendi pisliğine basmak kazancındaki verimliliğin artacağına, çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada pisliğe basmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments