Rüyada at pisliğine basmak

Rüyada at pisliğine basmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Rüyada at pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Rüyada at pisliğine basmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Rüyada insan pisliğe basmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak istenmeyen olayların olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada inek pisliğine basmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada pisliğe basmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada insan pisliğine basmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments