Rüyada kendi pisliğine basmak

Rüyada kendi pisliğine basmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Rüyada tavuk pisliğine basmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Rüyada kedi pisliğine basmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine basmak maddi gücünün yerine geleceğine, yatırımların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi pisliğine basmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek pisliğine basmak dua alacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada insan pisliğe basmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada domuz pisliğine basmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalet eder.

Rüyada inek pisliğine basmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments