Rüyada insan pisliğine basmak

Rüyada insan pisliğine basmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Rüyada insan pisliğe basmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada insan pisliğine basmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak rekabet edebilme gücünün artacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pisliğine basmak inancının eksileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine alamet eder.

Rüyada pisliğe basmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi pisliğine basmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak evlat sahibi olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada inek pisliğine basmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments