Rüyada insan pisliğe basmak

Rüyada insan pisliğe basmak bilmek istediklerini öğreneceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğe basmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Rüyada insan pisliğine basmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğe basmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada pisliğe basmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Rüyada inek pisliğine basmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi pisliğine basmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Rüyada hayvan pisliğine basmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada at pisliğine basmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments