Rüyada pisliğe basmak

Rüyada pisliğe basmak karlı işler yapacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pisliğe basmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kendi pisliğine basmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak kişinin kafasının rahat edeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada at pisliğine basmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek pisliğine basmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada insan pisliğine basmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan pisliğe basmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine basmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada inek pisliğine basmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments