Rüyada kedi pisliğine basmak

Rüyada kedi pisliğine basmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kedi pisliğine basmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulur.

Rüyada köpek pisliğine basmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek pisliğine basmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada hayvan pisliğine basmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliğe basmak nimetin çoğalacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pisliğe basmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliğine basmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, hainlik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments