Rüyada çok tavuk yumurtası görmek

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada çok tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yumurta tavuk görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurta görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments