Rüyada taşın üstüne çıkmak

Rüyada taşın üstüne çıkmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada taşın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada taş üstüne çıkmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada taşın üstüne çıkmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak layık olduklarına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada çatının üstüne çıkmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine işaret eder.

Rüyada suyun üstüne çıkmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap üstüne çıkmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments