Rüyada dolap üstüne çıkmak

Rüyada dolap üstüne çıkmak kötülüklerden uzak olacağına, işsiz kalmaya, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada dolap üstüne çıkmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret eder.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak işlerinin kapanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Rüyada caminin üstüne çıkmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dağın üstüne çıkmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments