Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak yorgun ve hasta hissedeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, duygularının ön plana çıkacağına, herkesin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bina üstüne çıkmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, mutlu bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bina çıkmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments