Rüyada suyun üstüne çıkmak

Rüyada suyun üstüne çıkmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kötü günler görüleceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Rüyada su üstüne çıkmak işlerinden de geri kalacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstüne çıkmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada taş üstüne çıkmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada taşın üstüne çıkmak ömür boyu süreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments