Rüyada taş üstüne çıkmak

Rüyada taş üstüne çıkmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, dertlerinden kurtulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada taş üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada taşın üstüne çıkmak hayır işleri ile uğraşılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada taş üstüne çıkmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ev üstüne çıkmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada üstüne çıkmak ayrılık yaşanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına inanılır.

Rüyada dolap üstüne çıkmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments