Rüyada mezarın üstüne çıkmak

Rüyada mezarın üstüne çıkmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak başarıları ile konuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstüne çıkmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ev üstüne çıkmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, huzur içinde yatacağına işarettir.

Rüyada dağın üstüne çıkmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kadının üstüne çıkmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments