Rüyada tanıdık kadını öpmek

Rüyada tanıdık kadını öpmek saygınlığına leke sürüleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kadını öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını öpmek sevdikleri ile kavuşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadın öpmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulur.

Rüyada tanıdığının elini öpmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments