Rüyada tanıdık bir kadını öpmek

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, edilen duaların tutacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını öpmek moralinin yükseleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadın öpmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını öpmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments