Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada kızın dudağından öpmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tuzlu dudak öpmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek bir takım sorunlar çıkacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına delalettir.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments