Rüyada tanıdığının elini öpmek

Rüyada tanıdığının elini öpmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığını öpmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments