Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada tanıdık kadın öpmek malını ve canını riske edeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık kadını öpmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, girilen yolda zarar edileceğine işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek her zaman şükür içinde olacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını öpmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, adını herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek fakirleşeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments