Rüyada tanıdık birinin elini öpmek

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ilim irfan öğreneceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada tanıdığının elini öpmek işlerin daha kötüleşeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık erkek öpmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kızı öpmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı birini öpmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments