Rüyada tanıdık erkek öpmek

Rüyada tanıdık erkek öpmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkek öpmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments