Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada tanıdığının elini öpmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayat daha olumlu bakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments