Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tanıdık kızı öpmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birini öpmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments