Rüyada tanıdığı birini öpmek

Rüyada tanıdığı birini öpmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işaret eder.

Rüyada tanıdığı birini öpmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Rüyada tanıdığının elini öpmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek zengin olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kızı öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini öpmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments