Rüyada tanıdık birini öpmek

Rüyada tanıdık birini öpmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, maddi kayba uğrayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini öpmek gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada tanıdığını öpmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, evleneceğinize delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatının iplerini eline alacağına işarettir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek darlık içine düşeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada tanıdık kızı öpmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments