Rüyada tanıdığını öpmek

Rüyada tanıdığını öpmek gereken sabrı göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını öpmek gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini öpmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek sorunların bu sayede aşılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadın öpmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments